October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Nieuwe iPad-schermupgrade vol MiniLED wint aan kracht

Nieuwe iPad-schermupgrade
Spread the love

Ik moet zeggen dat de huidige mobiele telefoons echt steeds duurzamer worden. Ik ben in 2018 begonnen met iPhone Xs Max en is soepel en gratis verlopen, en de batterijcapaciteit is relatief gezond. Misschien vanwege de geleidelijke groei van de leeftijd, gebruik ik in principe geen mobiele telefoons. Games spelen, dus tijdens de Apple Autumn Conference van dit jaar heb ik meer aandacht besteed aan iPad-producten dan aan de nieuwe iPhone.

Volgens berichten in de media in de provincie Taiwan van mijn land heeft Apple de voorbereiding van mini-LED-achtergrondverlichtingsschermen voor leveranciers versneld. De nieuwe generatie iPad Pro zal dit nieuwe backlight-materiaal gebruiken. In termen van de huidige productiecapaciteit voor grondstoffen, zou dit moeten worden gezien op de najaarsconferentie van Apple. De introductie van dit product, maar dit jaar mag geen eeuw duren, het nieuwe product zal in het eerste kwartaal van 2021 genoteerd worden.

Het is gemeld dat het nieuwe mini-LED-scherm iPad Pro zal worden uitgerust met een A14X-chip, Qualcomm’s Snapdragon X55-modem, mmWave millimetergolf en sub-6GHz ondersteunt en zal worden vervangen door een A14X-processor met een 5nm-productieproces, evenals minimaal 6GB. RAM.

Bovendien onderzoekt Apple mini-LED-displays met 10.000 LED’s, elk minder dan 200 micron. Omdat er meer LED’s en meer dimzones zijn, kunnen mini-LED-displays dieper of donkerder zwart, hogere helderheid, rijkere kleuren en groter contrast opleveren.

READ  iPhone 12 uses Snapdragon X55, the next generation will use X60