October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Meizu 17 Beoordeling – Lage prijs met Sony IMX686-hoofdcamerafoto’s

Meizu 17 Beoordeling
Spread the love

Als we het hebben over de kracht van een smartphone, zijn hardwareparameters altijd een belangrijke referentie geweest. De afbeeldingsmodule van Meizu 17 is inderdaad niet klein. De lens met vier camera’s bestaat uit scherptediepte-, groothoek-, macro- en ultragroothoeklenzen. De hoofdcamera, de groothoeklens, maakt gebruik van een 64-megapixel Sony IMX686-sensor, die ook een belangrijke standaard is voor reguliere vlaggenschepen.

Meizu 17 ondersteunt 64 miljoen ultraheldere foto’s rechtstreeks, met een resolutie tot 9248 × 6936. Ongeacht de resolutie van de gemaakte foto of het gebied van de sensor, de IMX686 is 34% hoger dan de 48 miljoen producten en een enorme poster van maximaal 3,26 meter kan met één foto worden afgedrukt.

Sony IMX686-hoofdcamerafoto meizu 17

Laten we eerst eens kijken naar de Meizu 17 CMOS. Het sensorgebied heeft 1/1 bereikt. 7 inch, het aantal pixels is 64 miljoen en het QuadBayer-ontwerp is aangepast om te voldoen aan de behoeften van een hoge signaal-ruisverhouding en een hoge resolutie. Bovendien is de IMX686 uitgerust met een nieuwe generatie focustechnologie, QP-OCL-focussering met vier pixels, die focusseringsondersteuning kan bieden onder 1 lux licht.

meizu 17 prijs

Het 64-megapixel-beeld met ultrahoge resolutie van Meizu 17 kan fotografen ook meer creatieve ruimte geven. Zelfs als een foto in zes wordt gesneden, moet elke foto groter zijn dan 4K-resolutie.

Een ander indrukwekkend punt is de uitvoering van de nachtscène. Bij complex licht kan de multi-frame-synthese van Meizu 17 hooglichten beter onderdrukken en donkere delen helderder maken.

Meizu-17

En de 64 miljoen sensor kan worden gebruikt zonder een telelens, met behulp van de 64 miljoen-modus, bijsnijden en zoomen na het maken van foto’s, het kan ook een telefoto-opname-effect presenteren dat bijna optische zoom is. De onderstaande afbeelding toont bijvoorbeeld de 1x, 2x en 8x zoomeffecten gemaakt door Meizu 17, met een hoge pixelzegening, zelfs 8x zoom is nog steeds duidelijk.

READ  Meizu Hanchang's new business launches wedding invitation customization service starts

De full-scene video-anti-shake-mogelijkheid van de Meizu 17-serie verschilt van het “crash” -ontwerp van de hoofdcamera die anti-shake van conventionele mobiele telefoons heeft. Zelfs als de andere camera’s fotograferen, kan Meizu 17 het gemakkelijk aan.