October 26, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Huaweis största utomeuropeiska allierade har stabiliserat 7 nm chips

Huaweis största utomeuropeiska
Spread the love

Enligt utländska medierapporter, sade Abraham Liu, vice vd för Huawei Europe, att företaget har tro på hjärtat att fortsätta inom europeisk 5G-kundservice, eftersom Huawei till 5G-nätverk gör mycket förberedelser och initialinvesteringar. Abraham Liu sa också att när det gäller enskilda kunder och mobiltelefonanvändare ser vi stora svårigheter. Huawei har 90 miljoner användare i Europa. Google får inte längre samarbeta med Huawei, så Google släpper inte längre uppdateringar för Huawei-telefoner som använder Android-operativsystemet.

Men basstationsverksamheten är annorlunda. Kina är världens största 5G-marknad. Det totala antalet basstationer som ska byggas 2020 förväntas vara 800 000. Efter avdrag för konstruktionen förra året levereras basstationsmarknaden inte bara av Huawei. Huaweis årliga basstationsförsändelser är ungefär hundratusentals enheter.

Baserat på detta tror vissa mäklaranalytiker att förbudet inte kommer att ha stor inverkan på Huaweis basstationsverksamhet. Huawei har tidigare förberett ett stort antal delar och komponenter, och basstationen kräver inte alltför avancerad teknik. Vissa är 7 nm, och många är 28 nm och ovanstående process. Sammantaget förutspår analytiker att Huaweis 5G-basstationsrelaterade verksamhet kan stödjas i flera år, och det finns fortfarande tid att lösa problemet med utbyte av chips och delar.

READ  Huawei Mate 40 series mobile phone sneaks away: a rare gossip picture