October 26, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Mobiele telefoon uit de Huawei Mate 40-serie sluipt weg: een zeldzaam roddelbeeld

Mobiele telefoon uit de Huawei Mate 40-serie
Spread the love

Een van de grootste hoogtepunten van de Mate 40-serie is het maken van foto’s. De officiële poster van Huawei suggereerde eerder dat het multi-camerasysteem van deze generatie mobiele telefoons een nieuwe opstelling zal krijgen, die eruitziet als een zeshoek, maar eigenlijk een achthoek is.

Nu hebben fabrikanten van mobiele telefoonhoesjes ook het uiterlijk van mobiele telefoons uit de Huawei Mate 40-serie gestolen. De USB-C-interface is onderaan te zien en de voorkant is geperforeerd met dubbele camera’s, vergelijkbaar met de P40 Pro-serie.

Vooral de achterlens valt op. Het is te zien dat het een achthoekige reeks is, die mensen onvermijdelijk doet denken aan Chinese roddelkaarten, en ik weet niet hoe de officiële naam uiteindelijk zal zijn.

Wat betreft het aantal lenzen, naast de bovenste flitser zijn er 5 camera’s die met het blote oog kunnen worden gezien, en één lijkt een lens te zijn, maar er is geen algemene lenscoating. Het kan ToF of LiDAR zijn zoals de Apple iPhone 12. Radar, hulpfocus en 3D-modellering.

mobiele telefoons uit de Huawei Mate 40-serie gestolen

De lensspecificaties van de mobiele telefoons uit de Mate 40-serie zijn nog niet bekend, maar het maximale telelensuiteinde is 125 mm, wat hetzelfde is als de P40 Pro +. Geschat wordt dat het maximum 10x optische zoom is, en de 100x digitale zoom is moeilijk te zeggen of deze wordt vergroot tot 120x of zelfs 150 keer, deze generatie van Kirin 9000 zal immers ook de ISP-eenheid upgraden, met krachtigere computermogelijkheden.

Bekend nieuws laat zien dat de Huawei Mate 40-serie een dubbelgeboord gebogen schermontwerp aan de voorkant zal aannemen, eerst een 5-nm Kirin 9000-chip zal uitbrengen, zal upgraden naar 66 W snelladen en EMUI 11 zal gebruiken.

READ  Huawei introduces the ultimate Corona smartphone: Honor Play 4 Pro is here

Er is ook een menu. Zojuist plaatste het Huawei-terminalbedrijf Weibo per ongeluk een probleem met de identificatie van het Weibo-model, dat werd doorgestuurd door de CEO van Weibo. Het toonde aan dat het model van Mate 40 Pro HUAWEI-NOH-AN000 is, en de serie is nog steeds 10. Het zou de onderste laag van Android 10 moeten zijn. Het is onwaarschijnlijk dat EMUI 10 wordt gebruikt.