November 24, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Mobitel Huawei Mate 40 serija se iskrada: saznajte prvi tajne informacije

Mobitel Huawei Mate 40 serije se iskrada
Spread the love

Jedan od najvećih vrhunaca serije Mate 40 je fotografiranje. Službeni poster Huaweija ranije je sugerirao da će sustav s više kamera ove generacije mobitela usvojiti novi raspored, koji izgleda poput šesterokuta, ali zapravo je osmerokut.

Sada su i proizvođači futrola za mobitele ukrali izgled mobitela Huawei Mate 40 serije. Sučelje USB-C vidi se na dnu, a sprijeda je probušeno s dvostrukim kamerama, što je slično seriji P40 Pro.

Stražnja leća je posebno uočljiva. Vidi se da je riječ o osmerokutnom nizu, koji ljude neizbježno podsjeća na kineske mape tračeva, a ne znam kako će službeno ime na kraju biti.

Što se tiče broja leća, uz gornju bljeskalicu postoji i 5 kamera koje se mogu vidjeti golim okom, a jedna izgleda da je leća, ali ne postoji zajednički premaz leća. To može biti ToF ili LiDAR poput Apple iPhonea 12. Radar, pomoćni fokus i 3D modeliranje.

ukrali izgled mobitela Huawei Mate 40 serije

Specifikacije leća za mobitele iz serije Mate 40 još nisu utvrđene, ali maksimalni telefoto kraj je 125 mm, što je isto kao i P40 Pro +. Procjenjuje se da je maksimum 10x optički zum, a 100x digitalni zum teško je reći hoće li se povećati na 120x ili čak 150 puta, uostalom, ova generacija Kirin 9000 također će nadograditi ISP jedinicu, sa snažnijim računalne mogućnosti.

Poznate vijesti pokazuju da će Huawei Mate 40 serija usvojiti prednji dvostruko izbušeni zakrivljeni zaslon, prvo objaviti 5nm čip Kirin 9000, nadograditi na 66W brzo punjenje i pokrenuti EMUI 11.

Tu je i izbornik. Upravo je kompanija Huawei za terminale Weibo slučajno objavila problem identifikacije Weibo modela, koji je proslijedio izvršni direktor Weiba. Pokazalo je da je model Mate 40 Pro HUAWEI-NOH-AN000, a serija je i dalje 10. Trebao bi biti donji sloj Androida 10. Malo je vjerojatno da će koristiti EMUI 10.

READ  Huawei's largest overseas allies have stabilized 7nm chips