October 26, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Najveći inozemni saveznici Huaweia stabilizirali su 7nm čipove

Spread the love

Prema izvještajima stranih medija, Abraham Liu, potpredsjednik Huawei Europe, rekao je da tvrtka ima vjeru u srce da nastavi na polju europske 5G korisničke usluge, jer Huawei na 5G mrežu mora obaviti puno priprema i početnih ulaganja. Abraham Liu je također rekao da što se tiče pojedinačnih kupaca i korisnika mobilnih telefona, vidimo velike poteškoće. Huawei ima 90 milijuna korisnika u Europi. Google više neće moći surađivati ​​s Huaweijem, tako da Google više neće izdavati ažuriranja za Huawei telefone koji koriste Android operativni sustav.

Ali posao s baznom stanicom je drugačiji. Kina je najveće svjetsko tržište 5G. Očekuje se da će ukupan broj baznih stanica koje će se izgraditi 2020. godine biti 800 000. Nakon odbitka od konstrukcije prošle godine, tržište baznih stanica ne opskrbljuje samo Huawei. Huaweijeve godišnje isporuke baznih stanica iznose oko stotine tisuća jedinica.

Na temelju toga, neki brokerski analitičari vjeruju da zabrana neće imati velik utjecaj na poslovanje Huaweijevih baznih stanica. Huawei je prethodno pripremio velik broj dijelova i komponenata, a bazna stanica ne zahtijeva previše vrhunsku tehnologiju. Neki su 7nm, a mnogi 28nm i gore navedeni postupak. U cjelini, analitičari predviđaju da se Huaweijevo poslovanje s 5G baznim stanicama može podržavati nekoliko godina, a još uvijek ima vremena za rješavanje problema zamjene čipova i dijelova.

READ  Samsung und LG Display werden die Lieferung von High-End-Smartphone-Panels an Huawei einstellen