October 31, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Philips 346P1CRH Recension: Bästa 34-tums bildskärm i rymden

Philips 346P1CRH Recension
Spread the love

För granskning använder Philips 346P1CRH-monitorn den vanliga tresidiga smala kanten på marknaden med ett högt förhållande mellan skärm och kropp. Med en smalare svart kantbredd och en 34-tums stor skärm är den visuella effekten bättre. När du använder den kommer du att vara mer fokuserad på innehållet som visas på skärmen.

Den här kameran stöder Windows Hello biometrisk teknik, som är en teknik baserad på biometrisk teknik. Du behöver bara använda kameran för ansiktsigenkänning för att verifiera identiteten. Den har extremt hög säkerhet och säker åtkomst till Windows 10-användares enheter, applikationer och andra funktioner. Vi kan gå till Windows-inställningar → Konto → Inloggningsalternativ för att lägga till inställningar.

Philips 346P1CRH

Mitt i metallramens nedre ram är det Philips-märket LOGO. Den lilla sensorn som implementerar Power Sensor-funktionen placeras bredvid lOGO. Denna funktion känner av om skärmen används. Om ingen upptäcks på skärmen minskar skärmen automatiskt ljusstyrkan, vilket minskar kraftförbrukningen kraftigt och förlänger skärmens livslängd.

Den teoretiska maximala överföringshastigheten för denna port är 10 Gb per sekund, vilket är dubbelt så hög som för USB3.1 Gen1-gränssnittet. När den är ansluten till enheten kan den ladda enheten samtidigt, överföra ljud- och videosignaler till skärmen och slå på skärmens USB-HUB. Anslutningen är bekvämare och ger en bättre upplevelse när den används.

Bästa 34-tums bildskärm

Denna bildskärm har ett HDMI2.0-gränssnitt och ett DP-gränssnitt på videogränssnittet. Dessutom finns det ett DP OUT-gränssnitt som kan överföra videosignaler till utsidan för att förverkliga ett videogränssnitt för att utöka användningen av dubbla skärmar. Detta är daisy chain-funktionen. Dessutom har denna skärm också ett USB-C-gränssnitt med en 90W strömförsörjning.

READ  Philips 346P1CRH Test: Bester 34-Zoll-Monitor im Weltraum

Denna skärm har också två inbyggda 5W-högtalare. I scener som videokonferenser, filmvisning och underhållning behöver du inte installera oberoende högtalare, och du kan också njuta av den chockerande lyssningsupplevelsen som stereo ger. Använd mer effektivt skrivbordsutrymme och gör miljön renare.

OSD-menyn innehåller många funktioner. Förutom den vanliga ljusstyrkan, kontrastjusteringen, ingångssignalvalet, bildjustering kan du också välja om du vill slå på PowerSenor (human intelligent sensing), LightSensor (justera ljusstyrka efter ljus) och LowBlue (low blue light).

Denna widescreen-skärm förbättrar också effektiviteten mycket. Det kommer inte att kännas för trångt att visa två webbsidor samtidigt, och mycket innehåll kan visas utan att webbsidan zoomar in. Under videoredigering kan det extra visningsutrymmet visa fler videoförloppsindikatorer, vilket påskyndar redigeringen.

Förutom ökningen av visningsområdet spelade den höga uppdateringsfrekvensen på 100Hz också en avgörande roll. En högre uppdateringsfrekvens kan visa fler bilder på 1 sekund och bildvisningen blir mjukare. Eftersom ändringen av skärmen orsakas av mänsklig drift blir uppdateringsfrekvensen högre. Den mest intuitiva känslan är att operationen är mer användarvänlig, vilket kraftigt förbättrar känslan av kontroll.

När videoklippet renderas körs datorn med full kapacitet. Vid denna tid kommer användningen av datorn att vara mycket eftersläpande och kan i princip inte användas. Den delade PIP / PBP-skärmen från Philips 346P1CRH ultra-widescreen-skärm är användbar. När min värd renderas kan jag ansluta en annan värd till bildskärmen för att redigera bilder och redigera text. Tidsanvändningen är effektivare och arbetet kommer inte att försenas.

Nästa steg är skärmtestet. Vi använder Spyder X Elite färgkalibreringsinstrument för att testa Philips 346P1CRH-skärmen. Testartiklarna inkluderar täckning av färgskala, volym för färgskala, tonrespons, gråskala, färgtemperatur, färgens enhetlighet och färgnoggrannhet. Låt oss ta en titt på hur den här skärmen fungerar!

READ  Philips 346P1CRH Review: Best 34-inch Monitor in Space

I färgtäckningstestet har Philips 346P1CRH-skärmen 99% täckning av sRGB-färgskalan, Adobe RGB-färgskalan täcker 86% och P3-färgskalan på 92% gick bra.