October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

AMD haalde een groot mes tevoorschijn: Zen3, RDNA 2 wordt in oktober uitgebracht

tevoorschijn Zen3 RDNA 2
Spread the love

Hoewel we nog steeds overwegen om te beginnen met grafische kaarten uit de NVDIA RTX 30-serie, heeft AMD officieel op Twitter aangekondigd dat het in oktober officieel de volgende generatie processors zal lanceren op basis van Zen 3-architectuur en Radeon RX 6000 grafische kaarten op basis van RDNA 2-architectuur. De releasetijd van de twee is relatief krap, wat kan worden omschreven als twee bloemen.

De Ryzen-desktopprocessor van de Zen 3 heeft de codenaam “Vermeer” en zal voor het eerst worden uitgebracht op 8 oktober, terwijl de grafische kaarten uit de Radeon RX 6000-serie op 28 oktober om 12 uur Eastern Time worden uitgebracht.
Er wordt gemeld dat de Zen 3-processor, die in oktober uitkomt, maakt gebruik van een nieuwe architectuur en is uitgerust met twee CCD’s, elk met 8 cores en 16 threads, en een I / O-chip. Bovendien kan de processor de hoofdfrequentie met 200-300 mhz verhogen. Het is niet verrassend dat de nieuwe architectuur AMD’s single-core prestaties en full-core prestaties opnieuw zal verbeteren, en het belangrijkste doelwit is het spelveld en het professionele inhoudsveld.

Er is ook nieuws dat Ryzen 4000 chipsets uit de 400- en 500-serie ondersteunt. Voor studenten die willen overstappen naar een nieuwe, kunt u het moederbord behouden.
Vandaag is een jaar vol verrassingen. Eerst zal de tiende generatie Core doorslaan, en daarna zal de Nvidia RTX30-serie grafische kaarten worden geschokt. AMD komt natuurlijk ook in een stroomversnelling.

De grafische kaarten uit de Ryzen 4000- en Radeon RX 6000-serie die in oktober zijn uitgebracht, worden uitgebracht. Wat voor verrassingen brengt het ons?

READ  OMG RTX 3080/2080 Ti! AMD suddenly showed a new card