October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

AMD’s vlaggenschip van de nieuwe kaartprijsblootstelling kan minder dan vierduizend RMB bedragen

AMD's vlaggenschip RX6000
Spread the love

Onlangs bracht buitenlandse technologieblogger @coreteks nieuws over de AMD Radeon RX6000-serie grafische kaarten die in het vierde kwartaal zullen worden uitgebracht. Coreteks zei dat AMD Radeon RX6000-serie grafische kaarten GDDR6 16GB videogeheugen zullen gebruiken. De oorspronkelijke prijs is 599 dollar, maar de huidige prijs kan dalen tot 549 dollar, wat ongeveer RMB 3760 is.

@coreteks zei dat de prijsverlaging van AMD Radeon RX 6000-serie grafische kaarten volgt op de lancering van het nieuwe NVIDIA-product. Het lijkt erop dat AMD meer marktaandeel wil winnen met lagere prijzen.

Volgens eerdere rapporten is de AMD Radeon RX 6000-serie grafische kaart ook de Big Navi grafische kaart, die zal worden uitgerust met een grafische kaartkern op basis van de RDNA 2-architectuur en het 7nm-proces van TSMC. Het heeft 80 rekeneenheden (CU) of 40 WGP-rekeneenheden en het totale aantal kernen is 5120.

Qua prestaties verslaat Big Navi RTX 3070, en de prijs is veel sterker dan RTX 3080. U bent een consument, wie zou u kopen?

NVIDIA moet echter een back-up hebben. De 3080Ti / 3080 Super is al lang niet meer uitgebracht, en de technische doorbraak moet voltooid zijn.

Daarom is het te vroeg om een ​​definitieve conclusie te trekken in de grafische kaartstrijd van dit jaar. In de felle confrontatie tussen de twee giganten geloof ik dat de zoetere dessertkaart nog onderweg is.

Hier wil ik iedereen eraan herinneren te wachten op het feest, de prestaties en productiekosten van de grafische kaart zijn hier, hoe populair de kaart ook is, er zal geen haasje-over-prestatie zijn. Ik raad nog steeds aan om vroeg te kopen en er vroeg van te genieten.

READ  Supergeheim:Ryzen 7 5800X prestatiebelichting