November 24, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Hoe zit het met de unieke ROG Magic 14 uitgerust met RTX 2060 – Max-Q-ontwerp

ROG Magic 14 uitgerust met RTX 2060
Spread the love

Met de ontwikkeling van de tijd zijn de generaties van generatie Z na de jaren 95 al op de werkplek gekomen. Hun vraag naar notebooks als productiviteitstool is niet langer alleen bruikbaar, maar dun, cool en presteert. Om een ​​professionele werkplek op het werk te kunnen betreden en binnen enkele seconden na het werk het slagveld van het spel te betreden. Gedurende de eerste helft van het jaar op de notebookmarkt is de ROG Magic 14 erg luidruchtig, omdat het een zeer krachtige gamekern onder de dunne en lichte behuizing heeft geïnjecteerd, en NVIDIA GEFORCE levert sterke kracht.

NVIDIA GEFORCE-logo kan bijna alle professionele high-performance gaming dit om te zien wie, tenslotte, om een ​​geweldige game-ervaring te krijgen, de grafische kaart is de belangrijkste, maar tegenwoordig de meest mainstream-klasse prestatie pc-apparaten, waaronder laptops, desktops zijn Met NVIDIA Turing GPU kunt u gemakkelijk omgaan met uitdagend en lastig huiswerk, en kunt u probleemloos meesterwerken uitvoeren die hogere configuraties vereisen. Van STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) en sociale datawetenschap tot AI, contentcreatie, ontwerp en games, als u op zoek bent naar een krachtige computer die aan uw leer- en gamingbehoeften kan voldoen, is NVIDIA GeForce de beste keuze. Help “goed te leren spelen”.

Het is echter moeilijk voor te stellen dat de GeForce RTX 2060 (Max-Q-ontwerp) als een prestatieniveau-onafhankelijk beeldscherm wordt gedragen in een 14-inch behuizing die slechts 1,6 kg weegt, en dit komt door NVIDIA’s Max-Q grafische kaartontwerp . Na het balanceren van prestaties en stroomverbruik, is het meer in lijn met de ontwerpvereisten van dunne en lichte notebooks. Tegelijkertijd is de krachtige grafische verwerkingskracht die wordt verkregen door het gebruik van de Turing-architectuur voldoende om de huidige reguliere 3A-games te spelen.

READ  Rumors about advertising in OneUI 2.5: I pay for my smartphone at the checkout!

met de unieke ROG Magic 14

Natuurlijk zal het als een productiviteitstool met een volledig scenario onvermijdelijk worden toegepast op professionele productiviteitssoftware zoals PS en PR in het dagelijkse kantoor, en dergelijke productiviteitssoftware stelt hoge eisen aan de frequentie van de processor en de multitasking-mogelijkheden. Om het hoofd te bieden aan professionele productiviteitssoftware, koos de ROG Magic 14 Classic Edition voor de AMD Ryzen 7 4800HS-processor. Onder de 7nm-procestechnologie, met de ondersteuning van 8 cores en 16 threads, bereikt de versnellingsfrequentie 4,2 GHz. Bij videoweergave of beeldverwerking heeft het een zeer hoge voltooiingssnelheid. Tegelijkertijd behoort de “HS” -serie tot de processors van AMD die zijn ontworpen voor dunne en lichte notebooks binnen een straal van 20 mm. De speciaal door AMD geselecteerde lichaamsbouw heeft het TDP teruggebracht tot 35W met behoud van de krachtige prestaties, een hoog rendement en een laag energieverbruik.

Hoewel de ROG Magic 14 is uitgerust met een Max-Q grafische kaart waarvan de prestaties en het stroomverbruik meer in overeenstemming zijn met de ontwerpvereisten van dunne en lichte notebooks, en de “HS” -serie van processors die speciaal zijn gelanceerd voor dunne en lichte notebooks binnen 20 mm, er is geen voorbehoud bij de ultieme prestaties van dual U. Het warmtedissipatieschema van de ROG Magic 14 is slechts 1,6 kg, wat slechts 17,9 mm dun is.

Om de tegenstelling tussen dunheid en hoge prestaties op te lossen, is de ROG Magic 14 uitgerust met een exclusieve warmteafvoerconstructie voor gletsjers, met vier luchtuitlaten, in totaal 209 ijsvinnen van 0,15 mm en vijf warmtepijpen om warmte in alle richtingen naar verbeter verder de hittedissipatieefficiency. Het ontwerp van de dubbele absolute stofventilator is onlangs geüpgraded. Elke ventilator is samengesteld uit 81 ventilatorbladen. De LCP-ventilatorbladen zijn dunner, taaier en hebben een hogere snelheid, waardoor het luchtdebiet van de luchtinlaat met ongeveer 17% toeneemt. Bovendien verhoogt het stofdichte kanaal dat is aangepast voor de slanke behuizing de luchtstroomsnelheid terwijl het stof en vuil van de radiator efficiënt wordt omgeleid en gereinigd, waardoor het warmteafvoereffect aanzienlijk wordt geoptimaliseerd.

READ  U okrugu Wuzhi otvorena je bjeloruska izložbena dvorana u provinciji Henan

En op basis van het voldoen aan de lichtheid en prestaties van de nieuwe mensen, hoe te voldoen aan de eisen van de koele golf? De ROG Magic 14 combineert op organische wijze de klassieke pixeltechnologie van game-apparatuur met lichtkunst. Het exclusieve en eerste AniMe Matrix ™ -scherm is gemaakt met 6.536 CNC-precisieperforaties en 1.215 creatieve LED’s, met 256 niveaus van helderheidsregeling. De unieke trendy pixelstijl van Magic 14. Via het displaymatrixscherm kunnen gebruikers de vorm van creatieve verlichting aanpassen aan hun eigen voorkeuren, exclusieve geanimeerde GIF’s en andere grafische teksten weergeven; ze kunnen ook afbeeldingen, animaties en teksten instellen en zelfs synchroniseren met audio. En door de botsing van pixelstijl en gevoel voor technologie, is een nieuwe trendmashup-stijl in de notebook gecreëerd om te voldoen aan de eisen van de nieuwe mensheid voor de coole trend.

De A-kant is zo technologisch en creatief, het is om zijn unieke smaak over te brengen op de omringende mensen, en de B-kant is om perfect de output van superprestaties te leveren, dus gebruikt de ROG Magic 14 een 2K QHD-scherm en ondersteunt hij adaptieve synchronisatiesynchronisatie. Technologie kan schermscheuren effectief elimineren. Tegelijkertijd voldoet nauwkeurige kalibratie, dankzij de professionele kleurcertificering van PANTONE, aan de extreme eisen van contentmakers voor kleurnauwkeurigheid. Het IPS-paneel met brede kijkhoek en het 100% sRGB-kleurengamma bieden een dubbele garantie voor de weergave van het beeld. Kunstenaars en game-meesters kunnen een uitstekende kleurnauwkeurigheid en visuele ervaring ervaren.

Daarnaast zit de ROG Magic 14 ook nog op zijn plek op enkele kleine details. De kleine gekantelde hielas zorgt voor een comfortabelere typervaring. De Overstroke-technologie ondersteunt de snelle triggering met slechts 62 gram kracht. De kracht en vingerafdruk zijn twee in één. Het ontwerp maakt het starten net zo eenvoudig als het ontgrendelen van een mobiele telefoon. Tegelijkertijd is hij uitgerust met een 76Wh-batterij in zo’n dunne en lichte behuizing, die tot wel 10 uur meegaat.

READ  NexFan Ultra Is A Crowd-Funded Portable UV Air Cooler