October 31, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Izloženost AMD-ove vodeće cijene nove kartice rtx 3070 može biti manja od četiri tisuće kuna

AMD Radeon RX6000
Spread the love

Nedavno je strani tehnološki bloger @coreteks donio vijesti o grafičkim karticama serije AMD Radeon RX6000 koje će biti objavljene u četvrtom tromjesečju. Coreteks je rekao da će grafičke kartice serije AMD Radeon RX6000 koristiti GDDR6 16 GB video memorije. Izvorna cijena iznosi 599 američkih dolara, ali trenutna cijena može pasti na 549 američkih dolara, što je približno 3760 RMB. Pa shodno tome rtx 3070 cijena bi mogla biti manja od 4000 kuna.

@coreteks je rekao da smanjenje cijena grafičkih kartica AMD Radeon RX 6000 serije slijedi nakon predstavljanja novog proizvoda NVIDIA. Čini se da AMD želi osvojiti veći tržišni udio s nižim cijenama.

Prema prethodnim izvješćima, AMD Radeon RX 6000 serija grafičke kartice ujedno je i grafička kartica Big Navi koja će biti opremljena jezgrom grafičke kartice zasnovane na RDNA 2 arhitekturi i TSMC-ovom 7nm procesu. Ima 80 računalnih jedinica (CU) ili 40 WGP računalnih jedinica, a ukupan broj jezgri je 5120.

Što se tiče performansi, Big Navi pobjeđuje RTX 3070, a cijena mu je puno jača od RTX 3080. Vi ste potrošač, koga biste kupili?

Međutim, NVIDIA bi trebala imati sigurnosnu kopiju. Model 3080Ti / 3080 Super već dugo nije objavljen, a tehničko otkriće mora biti dovršeno.

Stoga je prerano za konačni zaključak u ovogodišnjoj bitci grafičkih kartica. U žestokom sukobu dva diva, vjerujem da je slađa desertna karta još uvijek na putu.

Ovdje želim podsjetiti sve da pričekaju zabavu, ovdje su performanse i troškovi proizvodnje grafičke kartice, bez obzira na to koliko je kartica popularna, neće biti skokovitih performansi. Ipak preporučujem ranu kupnju i rano uživanje.

READ  Oukitel WP7 - outdoor smartphone with corona killer module?