October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

League of Legends S10 Limited Edition OPPO Find X2 öppnar möte

League of Legends S10 Limited Edition OPPO Find X2 öppnar möte
Spread the love

OPPO tillkännagav officiellt idag att OPPO Find X2 i “League of Legends” S10 limited edition officiellt har öppnat ett möte idag. Denna begränsade modell släpps officiellt den 19 oktober. Övrigt Viss försäljningsinformation har inte offentliggjorts officiellt.

En av de största funktionerna i OPPO Find X2 “League of Legends” S10 Limited Edition är att den är välskriven i utseende. Den bakre trekameramodulen på den här telefonen och telefonens övre och nedre kant är kantade med gyllene linjer. För spelarna i League of Legends är dessa element mycket bekanta.

Det är underförstått att OPPO Find X2-serien bara skiljer sig något i kamera- och minnesspecifikationer, och de andra aspekterna är i princip samma. Båda använder en 6,67-tums AMOLED-skärm på framsidan, med en skärmupplösning på 3168 * 1440, en uppdateringsfrekvens på 120Hz och en samplingsfrekvens på 240Hz. Den stöder samtidig aktivering av 3K-upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens och är utrustad med superkänslig bildkvalitet.

När det gäller kameror använder OPPO Find X2 standardversionen en 48MP + 12MP + 13MP bakre trekameralösning; Find X2 Pro använder en 48MP vidvinkel + 48MP super vidvinkel + 13MP periskop supertele-trippelkamera Lösning, stöder dubbel OIS anti-shake + EIS elektronisk anti-shake + video super anti-shake Pro.

När det gäller kärnan är OPPO Find X2-serien utrustad med Qualcomm Snapdragon 865-processor och utrustad med Snapdragon X55 5G basband, som stöder SA och NSA dual-mode 5G-nätverk, utrustade med LPDDR5-minne och UFS 3.0-flashminnesspecifikationer; kroppen har ett inbyggt 4200mAm batteri och stöder 65W SuperVOOC 2.0 Super blixtladdning, telefonen kan laddas helt på 38 minuter.

READ  Google released Chromecast with Google TV