October 26, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Lenovo ThinkVision 27 helskärmsläge Granskning

Lenovo ThinkVision 27 helskärmsläge Granskning
Spread the love

Skärmen kan sägas vara en mycket viktig enhet i företagskontoret, den är relaterad till arbetseffektivitet och resultat. Utövare inom olika branscher har olika krav på skärmar. Exempelvis värderar affärspersoner som hanterar data varje dag skarvningseffekten och skalbarheten hos flera skärmar; skapare ägnar mer uppmärksamhet åt skärmens färgnoggrannhet och färgomfång. Finns det en bildskärm som kan tillgodose behoven hos användare med olika funktioner samtidigt? Lenovo ThinkVision 27 helskärmsvisning är bra. Den har en 2K fyrsidig helskärmsdesign med mikroram, som ger en uppslukande visuell upplevelse och möjliggör sömlös skarvning av flera skärmar.

Lenovo ThinkVision 27-helskärmsspecifikationer är: 27 tum, upplösning på 2K (2560 × 1440), fyrsidig helskärm i full ram, skärm-till-kropp-förhållande på 92%, 99% Rec.709 / 99% sRGB / 85% DCI-P3, levereras med fabriksfärgkalibreringsrapport (ΔE <2), utrustad med fullfjädrad Type-C, stöder upp till 90 W omvänd laddning, stöder Ethernet och inbyggda högtalare, stöder DP-seriekedja och använder ergonomiska fästen. Levereras med 1 × Type-C-kabel och 1 × nätsladd. helskärmsläge Granskning

Vad som är mer intressant är att i resten av skärmläget är touchen av rött på basen verkligen iögonfallande. Faktum är att utseendet på rött i ThinkVision inte är ovanligt, trots allt har den lilla röda pricken blivit en ikonisk design. Förutom den dekorativa effekten är den här röda touchen också mycket bekväm för mobiltelefoner och små surfplattahållare.

Samtidigt har den främre halvan av basen en infälld behandling som kan placera några små föremål, vilket ytterligare sparar skrivbordsutrymme och förbättrar skrivbordets enkelhet.
Det mest attraktiva är efter den ljusa skärmen. Lenovo ThinkVision 27 helskärmsdisplay antar en helskärmsdesign med smala fyra sidor, och effekten av flerskärmsvisningen blir bättre.

READ  Which Japanese company has the most money? Nintendo is number one in the world

Denna design gör det möjligt för designers att fokusera på innehållsskapande, även om flera skärmar inte påverkas av ramen.

Fästet på Lenovo ThinkVision 27 helskärmsmonitor kan realisera vänster och höger rotation, lyftjustering och stigningsjustering. Den stöder rotering av monitorn 90 °, varav den vänstra och högra rotationen kan nå ± 45 ° och den maximala lyfthöjden är 135 mm. Det är säkert att skydda användarens livmoderhalsfunktion, den maximala tryckvinkeln är -5 ° och den maximala höjdvinkeln är 35 °.

Lenovo ThinkVision 27 helskärmsdisplay använder en 27-tums IK-skärm med 2K-upplösning. Följande använder SpyderX Elite för att fortsätta testa. Testinnehållet inkluderar färgomfång, tonrespons, gråskala, ljusstyrka och kontrast, skärmens enhetlighet, färgnoggrannhet. Testet utförs i standardläget utan att parametrarna har justerats.
Det kommer att finnas en serie data nedan, så lägg slutsatsen först. Enligt omfattande testdata fungerar Lenovo ThinkVision 27 helskärmsskärm bra när det gäller färgnoggrannhet. Färgområdet och annan dataprestanda tillhör den vanliga nivån på 27-tums / 2K / 60Hz-skärmar i prisintervallet 2500-3000 yuan.

Dessutom stöder den 99% Rec.709 färgåtergivning på bionivå och är också mycket lämplig för utövare inom film- och tv-industrin. I allmänhet är detta en mer lämplig bildskärm för innehållsskapare.

Jämfört med föregående generation förbättras lyfthöjd och stigningsvinkel. Det finns också en flexibel kabelorganiserare under fästet, som är en gummiring med justerbar längd för fixering av kablar. Utformningen av den flexibla kabelarrangören är fortfarande mycket användarvänlig och den fasta kabeln är också mer flexibel. På detta sätt kan designern ordna skrivbordet bekvämt, och de längre arbetstiderna kan också spela en viss roll för att skydda livmoderhalsens hälsa.

READ  Keine Angst vor Delisting-Risiken: Warum gehen chinesische Unternehmen in den USA an die Börse, anstatt zu sinken, aber zuzunehmen?

Anledningen till att denna del tas ut separat är att Type-C med alla funktioner samarbetar med andra gränssnitt för att ge en utmärkt användarupplevelse. Detta är riktningen för skärmutveckling på kort sikt i framtiden. Man kan säga att Lenovo ThinkVision 27 helskärmsvisning är en pionjär och ett bra exempel.

Jag anslöt tangentbordet, musen, hörlurarna och nätverkskablarna till Lenovo ThinkVision 27 helskärmsdisplay. Endast en typ-C är ansluten till den bärbara datorn. För närvarande lyser Lenovo ThinkVision 27 helskärmsdisplay och videoöverföringen beror på en. Typ-C-implementering. Samtidigt är den bärbara datorn i laddningsläge, som kan ge upp till 90W strömförsörjning, och laddning uppnås också med denna typ-C.

Full-featured Type-C inkluderar dataöverföring, strömförsörjning och videoöverföring. De tre funktionerna samarbetar med andra olika gränssnitt för att få magiska effekter. Upplevelsen det ger är så här.

Lenovo ThinkVision 27 helskärmsbildskärm är en mycket bra produkt med övergripande kvalitet, särskilt den utmärkta färgnoggrannheten och tillägget av fullfjädrad Type-C, vilket gör Lenovo ThinkVision 27 helskärmsskärm särskilt framträdande bland många konkurrerande produkter.