November 24, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Lenovo ThinkVision 27 Recenzija

Lenovo ThinkVision 27 Recenzija
Spread the love

Za monitor se može reći da je vrlo važan uređaj u poslovnom uredu, povezan je s radnom učinkovitošću i rezultatima. Praktičari u različitim industrijama imaju različite zahtjeve za zaslone. Na primjer, poslovni profesionalci koji svakodnevno rade s podacima cijene učinak spajanja i skalabilnost više prikaza; kreatori obraćaju više pažnje na točnost boja i izvedbu opsega boja zaslona. Postoji li monitor koji može istovremeno zadovoljiti potrebe korisnika s različitim funkcijama? Zaslon preko cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 je u redu. Ima 2K četverostrani mikro-okvirni dizajn preko cijelog zaslona, ​​koji pruža zadivljujuće vizualno iskustvo i omogućuje neprimjetno spajanje više zaslona.

Specifikacije monitora Lenovo ThinkVision 27 preko cijelog zaslona su: 27 inča, razlučivost 2K (2560 × 1440), četverostrani mikro kadar cijelog zaslona, ​​omjer zaslona i tijela od 92%, 99% Rec.709 / 99% sRGB / 85% DCI-P3, isporučuje se s tvorničkim izvještajem o kalibraciji boja (ΔE <2), opremljen punim značajkama Type-C, podržava povratno punjenje do 90 W, podržava Ethernet i ugrađene zvučnike, podržava DP trakasti lanac i koristi ergonomski nosači. Dolazi s 1 × Type-C kabelom i 1 × kabelom za napajanje. Lenovo ThinkVision 27 Recenzija

Još je zanimljivije to što je u stanju zaslona za odmor dodir crvene boje na bazi zaista privlačan. Zapravo, pojava crvene boje u programu ThinkVision nije rijetka, na kraju krajeva, mala crvena točkica postala je ikonski dizajn. Osim svog ukrasnog učinka, ovaj crveni dodir vrlo je prikladan i za mobitele i male držače za tablete.

Istodobno, prednja polovica baze ima udubljeni tretman, koji može postaviti neke male predmete, čime se dodatno štedi prostor na radnoj površini i poboljšava jednostavnost radne površine.
Najatraktivnije je nakon svijetlog zaslona. Puni zaslon Lenovo ThinkVision 27 prihvaća dizajn cijelog zaslona s uske četiri strane, a učinak prikaza na više zaslona bit će bolji.

READ  Tesla boss Elon Musk demands smashing of Amazon

Ovaj dizajn omogućuje dizajnerima da se usredotoče na stvaranje sadržaja, čak i ako okvir ne utječe na više zaslona.

Lenovo ThinkVision 27 Recenzija

Nosač monitora preko cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 može ostvariti lijevu i desnu rotaciju, podešavanje podizanja i podešavanje visine tona. Podržava okretanje monitora za 90 °, od čega lijeva i desna rotacija mogu doseći ± 45 °, a maksimalna visina podizanja je 135 mm. Svakako će zaštititi funkciju vratne kralježnice korisnika, maksimalni kut depresije je -5 °, a maksimalni kut elevacije je 35 °.

Puni zaslon Lenovo ThinkVision 27 koristi 27-inčni IPS zaslon rezolucije 2K. Sljedeće koristi SpyderX Elite za nastavak testiranja. Sadržaj testa uključuje opseg boja, odziv tona, ljestvice sive, svjetlinu i kontrast, ujednačenost zaslona, ​​točnost boja. Ispitivanje se provodi u standardnom načinu rada bez ikakvog podešavanja parametara.
U nastavku će biti niz podataka, pa zato stavite zaključak na prvo mjesto. Prema sveobuhvatnim testnim podacima, monitor Lenovo preko cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 dobro se odražava u pogledu točnosti boja. Opseg boja i ostale podatkovne performanse spadaju u glavnu razinu 27-inčnih / 2K / 60Hz monitora u rasponu cijena od 2500-3000 yuana.

Lenovo ThinkVision 27 Recenzija

Uz to, podržava 99% prikazivanja boja na razini kina Rec.709, a također je vrlo pogodan za praktičare u filmskoj i televizijskoj industriji. Općenito, ovo je prikladniji monitor za kreatore sadržaja.

U testu jednolikosti boja područje br. 2 iznad središta zaslona najbliže je standardu D65. Pri 100% svjetlini, temperatura boje u donjem desnom dijelu zaslona ima velik jaz u odnosu na standardnu ​​temperaturu boje. Maksimalna razlika je 5,8. Nakon što se svjetlina smanji na 50%, maksimalna vrijednost razmaka smanjuje se na 4,3.

Razlog zašto je ovaj dio izvađen zasebno je taj što cjeloviti Type-C surađuje s drugim sučeljima kako bi donio izvrsno korisničko iskustvo. To je smjer razvoja prikaza u kratkom roku u budućnosti. Može se reći da je zaslon preko cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 pionir i dobar primjer.

READ  Philips 346P1CRH Test: Bester 34-Zoll-Monitor im Weltraum

Povezao sam tipkovnicu, miša, slušalice i mrežne kabele na zaslon cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27. U prijenosnik je uključen samo jedan Type-C. Trenutačno zaslon zaslona Lenovo ThinkVision 27 svijetli i prijenos videozapisa ovisi o njemu. Implementacija tipa C. Istodobno, prijenosno računalo je u stanju punjenja, koje može osigurati do 90 W napajanja, a punjenje se postiže i ovim Type-C.

Potpuno opremljeni Type-C uključuje prijenos podataka, napajanje i video prijenos. Tri funkcije surađuju s drugim različitim sučeljima kako bi donijele čarobne efekte. Iskustvo koje donosi je ovakvo.

Monitor preko cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 vrlo je dobar proizvod ukupne kvalitete, posebno izvrsna točnost boja i dodatak cjelovitog Type-C, čineći zaslon cijelog zaslona Lenovo ThinkVision 27 posebno istaknutim među mnogim konkurentnim proizvodima.