October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Netflix sada korisnicima koji nisu članovi omogućuje besplatno gledanje odabranih originalnih epizoda i filmova

Netflix besplatno gledanje
Spread the love

Prema stranim medijima OnlyTech, streaming medijski div Netflix sada korisnicima koji nisu članovi omogućuje besplatno gledanje originalnih serija i filmova Netflix bez stvaranja računa na Netflixu. Ovoj se značajci može pristupiti na radnoj površini i Android pregledniku. Međutim, iOS preglednik ga trenutno ne podržava. Netflixov tim za podršku potvrdio je ovaj razvoj događaja.
OnlyTech je neovisno potvrdio postojanje ove značajke koja nudi izbor Netflixovih originalnih serija i filmova.

No, samo je prva epizoda serije besplatna i nudi mogućnost pretplate za nastavak gledanja serije. Netflixovi originalni filmovi uzbudljiv su dodatak ovoj značajci, jer streaming mediji tvrde da će se izbor sadržaja s vremena na vrijeme promijeniti.

Predstavnik Netflixa potvrdio je ovaj napredak rekavši: “Možete koristiti računalo ili Android uređaj (iOS preglednici nisu podržani) za besplatno gledanje odabranih Netflixovih originalnih filmova i TV serija na mreži i nema potrebe za stvaranjem Netflix računa.”

Ovo je još jedna marketinška strategija Netflixa za privlačenje novih korisnika. Tvrtka za streaming streaming zaustavila je besplatno probno razdoblje u Indiji u prosincu prošle godine, a zatim je u ožujku predložila drugačiji test. Prvim mjesecima ponudio je određenim novim korisnicima popust od samo 5 kuna.

Indijski Netflix također je eksperimentirao s originalnom dramom indijskog Netflixa “Bard of Blood” (Bard of Blood), a prva epizoda će se besplatno prikazivati ​​korisnicima koji nisu članovi u Indiji na određeno vrijeme. Korisnici koji nisu članovi mogu iskoristiti ovu značajku posjetom namjenskog web mjesta netflix.com/watch-free.

READ  That's why I like my trash can