October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Officiële versie van Google Android 11 vrijgegeven om de privacybescherming te versterken

privacybescherming
Spread the love

Vandaag heeft Google de lancering aangekondigd van de officiële versie van Android 11, die voornamelijk chat-bubbels, beveiliging en privacy, energiemenu’s en ondersteuning voor watervalschermen, kamerschermen en dubbele schermen toevoegt en bijwerkt.

Om de bescherming van veiligheid en privacy te versterken, zal Android 11 verder beperken dat sommige applicaties machtigingen misbruiken. Door microfoons, camera’s, locaties, enz. Te bellen, worden gebruikers om autorisatie gevraagd, en de autorisatie van applicaties kan in de toekomst automatisch worden ingetrokken. In dit opzicht zullen Android-apparaten in de toekomst niet langer gebruikersgegevens stelen.

Android 11 heeft het power-menu verbeterd en de mediabediening opnieuw ontworpen. Het kan snel schakelen tussen het apparaat dat media afspeelt en muziek overbrengen van de headset naar de luidspreker, vergelijkbaar met het ontwerp van iOS.

Wat betreft push-ondersteuning voor merken, zullen gebruikers van Pixel, OnePlus, Xiaomi, OPPO en realme mobiele telefoons de komende dagen updates ontvangen. Andere gebruikers zullen de komende maanden updates ontvangen.

READ  Objavljena službena verzija Googlea Android 11 radi jačanja zaštite privatnosti