October 26, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

OPPO Smart TV is er: A65U0B00- en A55U0B00-producten staan ​​officieel gepland voor oktober

OPPO Smart TV is er
Spread the love

Op de OPPO-ontwikkelaarsconferentie heeft OPPO aangekondigd dat zijn eerste smart-tv in oktober officieel wordt uitgebracht. Volgens OPPO zal OPPO smart tv de content-ecologische entree zijn van de familiescène onder de integratie van alles, en deze keer zal de OPPO smart tv nieuwe gameplay op systeemniveau brengen, waar je naar uitkijkt.

Er zijn momenteel twee OPPO-tv’s die de 3C-certificering hebben doorstaan. De modellen zijn A65U0B00 en A55U0B00 en de schermafmetingen zijn respectievelijk 55 inch en 65 inch. De twee tv’s worden geproduceerd door TPV Display Technology (Xiamen) Co., Ltd. De details van de twee producten zijn tijdelijk onbekend, maar het is vermeldenswaard dat OPPO’s prestaties op het gebied van Blu-ray-spelerproducten buitengewoon zijn en hoeveel technologieën toegepast op tv’s is momenteel onbekend.

Blu-ray? Low-end spelers begrijpen het misschien niet, laat me je vertellen …

A55U0B00-producten

Een goed paard is uitgerust met een goed zadel, en mensen moeten zich kleden en goud dragen. Een goede tv is natuurlijk afhankelijk van goede afspeelapparatuur om de beste resultaten te bereiken. En voorlopig zijn de slapende films op Blu-ray-schijven de beste die we thuis kunnen krijgen. Een van de vele goede bronnen. De functie van de Blu-ray-speler is niet alleen om Blu-ray-schijven af ​​te spelen. De USB-interface en HDMI hebben zowel ingangs- als uitgangsaansluitingen. Als je een PS4 PRO speelt, kun je de spelconsole-interface rechtstreeks op de ingangsaansluiting aansluiten en vervolgens de uitvoer naar de tv leiden. Het magische effect.

Ik wil niet zeggen dat veel mensen niet weten dat OPPO misschien wel een van de sterkste fabrikanten ter wereld is om Blu-ray-spelers te produceren. De sterproductlijn van OPPO op de Aziatische markt zorgt ervoor dat Sony, die trots is op zijn technologie, zich schaamt Niet zo goed, of dit nu van invloed kan zijn op OPPO’s tv-producten, we moeten nog steeds uitkijken naar het verschijnen van OPPO-producten.

READ  FitBit Charge 4: Official pictures, video, price and features leaked

Veel insiders uit de branche zeiden: “Gsm-merken die de kleurentelevisie-industrie betreden, zijn eigenlijk gek op smart-tv’s en de waarde erachter. Smart TV’s vormen de kern van toekomstige scenario’s op groot scherm, de kerningang van toekomstige slimme huizen en centra voor het delen van thuisentertainment. Mobiele merken kunnen de invloed van terminals gebruiken als toegangspunt om deze toekomstige ingangen te veroveren. ” Maar mijn mening over OPPO TV-producten is eigenlijk niet zo eenvoudig.

Als het grootste scherm in de huiselijke omgeving heeft het naast het kenmerk ‘entree’ natuurlijk ook de functie van multimedia-entertainment. Het voordeel van OPPO in dit opzicht is dat OPPO ‘s werelds beste producent van Blu-ray-spelers is.