November 24, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Moet je zien: ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC en Aantrekkelijk Japans meisje

ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC en Aantrekkelijk Japans meisje
Spread the love

Op 2 september bracht NVIDIA-CEO Huang Renxun opnieuw de 30-serie grafische kaart uit in zijn keuken. “De grootste sprong in de geschiedenis” en “De prijs blijft ongewijzigd in vergelijking met de 20-serie” werden de twee woorden die het meest in de gedachten van de spelers kwamen. Op een bepaald moment is de prijs van duizend grafische kaarten ook het doelwit van woede geworden, en er is een fenomeen van “universele kaartvervanging” geweest. En naarmate de gebruikersgroep jonger en jonger wordt, zijn ieders vereisten voor grafische kaarten niet alleen de verbetering van de prestaties, en het gediversifieerde ontwerp van het uiterlijk kan de unieke stijl laten zien. Onlangs heeft Xing Kai, de eerste MOD in de Verenigde Naties, een “Apocalypse” MOD-console gecreëerd met als thema de tweedimensionale stijl. De X-GAMING-serie onder zijn paraplu heeft ook een uitgebreide upgrade en herziening ondergaan.

Op 28 september brachten we deze “Apocalypse” MOD-host en Zotac RTX 3080 X-GAMING OC grafische kaart naar de beroemde speler NV in de cirkel.
Het thema van onze huidige uitgave is “Pink Hardware · Amateur Dress Up Challenge On-site Installation”. Naast de introductie en opmerkingen over de grafische kaart, zullen we de jongedame ook vragen om ter plaatse te installeren.
ZOTAC heeft het uiterlijk van de RTX 3080 X-GAMING OC grafische kaart opnieuw ontworpen, met een contrasterende poeder- en blauwe kleurafstemming, die jeugdiger en krachtiger is, in lijn met de huidige trendy cultuur van jongeren. En dit gevoel van modetrend past ook meer bij het thema van onze jonge dame in deze uitgave.

READ  OMG RTX 3080/2080 Ti! AMD zeigte plötzlich eine neue Karte

Aantrekkelijk Japans meisje

Het installatieproces verliep natuurlijk niet soepel. Hoewel het maar een kaal platform was, was het voor de jongedame die de installatie voor het eerst had meegemaakt natuurlijk een beetje rommelig. Omdat de grafische kaart waarmee ons platform is uitgerust de Zotac RTX 3080 X-GAMING OC is, heeft de nieuwe grafische kaart uit de 30-serie een grote prestatieverbetering en heeft hij een krachtigere CPU nodig om samen te werken, dus hebben we gekozen voor het 3900XT- en X570-chipset-moederbord .

Bovendien vragen spelers die beginners zijn om te installeren, zich vaak af welke radiator beter is voor krachtige CPU’s. Kan luchtkoeling worden onderdrukt? Zal waterkoeling lekken? Voor CPU’s zoals 3900XT of 10900K is luchtkoeling zelfs een beetje terughoudend. Als het chassis aan de voorwaarden voldoet, wordt aanbevolen om een ​​geïntegreerde waterkoelingoplossing te gebruiken. Als u zich zorgen maakt over vloeistoflekkage, kunt u een merk kiezen met vloeistoflekkagecompensatie.

Wat de stroomvoorziening betreft, naarmate de prestaties van de grafische kaart uit de 30-serie toenemen, zal het stroomverbruik natuurlijk dienovereenkomstig toenemen. We kozen voor een voeding van 750 W, momenteel de standaardconfiguratie van de grafische kaart uit de 30-serie die wordt aanbevolen door de officiële website van NVIDIA. Spelers die grafische kaarten uit de 30-serie willen upgraden, moeten ook opletten of de bestaande configuratie de nieuwe grafische kaarten uit de 30-serie kan ondersteunen.

Moet je zien: ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC en Aantrekkelijk Japans meisje

Het proces verliep niet soepel, maar na enkele aanpassingen werd de Zotac RTX 3080 X-GAMING OC eindelijk aangesloten en werd het platform eindelijk verlicht. Het lijkt erop dat juffrouw zus nog enige praktische bekwaamheid heeft. We kozen eerst voor de PortRoyal ray tracing-test in 3DMARK. De RT Core van de tweede generatie heeft een zeer significant effect op de verbetering van de real-time ray tracing-prestaties. Uit de testresultaten blijkt de score van de Zotac GeForce RTX 3080 10G6X Apocalypse OC grafische kaart vergeleken met RTX 2080. Hij is met ongeveer 79% gestegen en hij is nog steeds erg krachtig.

READ  Muss man gesehen haben: ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC und attraktives japanisches Mädchen

Met de release van de 30-serie grafische kaarten heeft Zotac de X-GAMING-serie gepositioneerd om meer jeugdige vitaliteit te tonen en te voldoen aan de huidige trendy cultuur van jonge mensen. Naast de Zotac RTX 3080 X-GAMING OC die in onze live uitzending wordt gebruikt, zullen er in de follow-up meer VirtuaReal-aangepaste modellen zijn.