October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Morate vidjeti: ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC i atraktivna Japanka

ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC i atraktivna Japanka
Spread the love

2. rujna, izvršni direktor NVIDIA-e Huang Renxun još je jednom objavio grafičku karticu serije 30 u svojoj kuhinji. “Najveći skok izvedbe u povijesti” i “Cijena ostaje nepromijenjena u odnosu na seriju 20” postale su dvije riječi koje su igračima najviše pale u glavu. S vremena na vrijeme, cijena tisuću grafičkih kartica također je postala meta bijesa, a pojavio se i fenomen “univerzalne zamjene kartice”. I kako se korisnička skupina sve mlađa i mlađa, svi zahtjevi za grafičke kartice nisu samo poboljšanje performansi, a raznolik dizajn izgleda može pokazati jedinstveni stil. Nedavno je Xing Kai, prvi MORH u Ujedinjenim narodima, stvorio MOD konzolu “Apocalypse” s temom dvodimenzionalnog stila. Serija X-GAMING pod svojim kišobranom također je prošla sveobuhvatnu nadogradnju i reviziju.

28. rujna donijeli smo ovog domaćina MOD-a “Apocalypse” i grafičku karticu Zotac RTX 3080 X-GAMING OC kako bismo posjetili slavnog igrača NV u krugu.
Tema našeg trenutnog broja je „Pink Hardware · Amaterski Dress Up izazov za instalaciju na licu mjesta“. Osim uvoda i komentara na grafičkoj kartici, zamolit ćemo i mladu damu da je instalira na licu mjesta.
ZOTAC je redizajnirao izgled grafičke kartice RTX 3080 X-GAMING OC, s kontrastnim prahom i podudaranjem plave boje, koja je mlađahnija i energičnija, u skladu s trenutnom trendovskom kulturom mladih. A ovaj osjećaj modnog trenda također se više podudara s temom naše mlade dame u ovom broju.

atraktivna Japanka

Naravno, postupak instalacije nije tekao glatko. Iako je to bila samo gola platforma, za mladu damu koja je prvi put iskusila instalaciju, prirodno je bila malo neuredna. Budući da je grafička kartica kojom je opremljena naša platforma Zotac RTX 3080 X-GAMING OC, nova grafička kartica serije 30 ima veliko poboljšanje performansi i potreban joj je snažniji CPU za zajednički rad, pa smo odabrali matičnu ploču čipa 3900XT i X570 .

READ  OMG RTX 3080/2080 Ti! AMD zeigte plötzlich eine neue Karte

Osim toga, igrači koji su početnici u instalaciji često se pitaju koji je radijator bolji za CPU visoke performanse. Može li se zračno hlađenje suzbiti? Hoće li hlađenje vodom curiti? Zapravo, za procesore poput 3900XT ili 10900K, hlađenje zrakom pomalo je oklijevanje. Ako šasija ima uvjete, preporučuje se usvajanje integriranog rješenja za hlađenje vodom. Ako ste zabrinuti zbog curenja tekućine, možete odabrati marku s kompenzacijom curenja tekućine.

Što se tiče napajanja, s povećanjem performansi grafičke kartice serije 30, prirodno će se povećavati i potrošnja energije. Odabrali smo napajanje od 750 W, što je trenutno standardna konfiguracija grafičke kartice serije 30 koju preporučuje NVIDIA-ina službena web stranica. Za igrače koji žele nadograditi grafičke kartice serije 30, oni također trebaju obratiti pažnju može li postojeća konfiguracija podržati nove grafičke kartice serije 30.

Postupak nije bio gladak, ali nakon nekih prilagodbi, Zotac RTX 3080 X-GAMING OC napokon je priključen, a platforma je napokon osvijetljena. Čini se da gospođica sestra još uvijek ima neke praktične sposobnosti. Prvo smo izabrali PortRoyal test traženja zraka u 3DMARK-u. RT Core druge generacije ima vrlo značajan učinak na poboljšanje performansi traganja zraka u stvarnom vremenu. Iz rezultata ispitivanja, rezultat Zotac GeForce RTX 3080 10G6X Apocalypse OC grafičke kartice u odnosu na RTX 2080 Povećan je za oko 79%, a i dalje je vrlo moćan.

Objavljivanjem grafičkih kartica serije 30, Zotac je pozicionirao X-GAMING seriju kako bi pokazao više mladenačke vitalnosti i prilagodio se trenutnoj trendovskoj kulturi mladih. Uz Zotac RTX 3080 X-GAMING OC koji se koristi u našem izravnom prijenosu, u nastavku će biti još prilagođenih modela VirtuaReal.