October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Meizu 17 Recenzija – niska cijena s kamerom Sony IMX686

Meizu 17 Recenzija
Spread the love

Kada se govori o snazi ​​pametnog telefona, hardverski parametri uvijek su bili važna referenca. Modul slike Meizu 17 doista nije mali. Objektiv s četiri kamere sastoji se od dubinskog polja, širokokutnih, makro i ultraširokokutnih leća. Glavna kamera, koja je širokokutna leća, koristi Sony IMX686 senzor od 64 megapiksela, koji je ujedno i glavni standard za glavne vodeće modele.

Meizu 17 kamera

Meizu 17 podržava izravno 64 milijuna izuzetno jasnih fotografija, razlučivosti do 9248 × 6936. Bez obzira na razlučivost snimljene fotografije ili područje senzora, IMX686 je 34% veći od 48 milijuna proizvoda, a s jednom fotografijom može se ispisati golem plakat do 3,26 metara.

Prvo pogledajmo Meizu 17 CMOS. Područje senzora doseglo je 1/1. 7 inča, broj piksela je 64 milijuna, a QuadBayer dizajn usvojen je kako bi udovoljio potrebama visokog omjera signal-šum i visoke razlučivosti. Uz to, IMX686 je opremljen novom generacijom tehnologije fokusiranja QP-OCL s četiri piksela, koja može pružiti podršku za fokusiranje pod svjetlom od 1lux.

Meizu 17 cijena

Slika Meizu 17 ultra visoke rezolucije od 64 megapiksela također može dati fotografima više kreativnog prostora. Čak i ako je slika izrezana na šest, svaka slika mora biti veća od 4K razlučivosti.

Još jedna impresivna poanta je izvedba noćne scene. Kada se radi o složenom svjetlu, multi-frame sinteza Meizu 17 može bolje potisnuti istaknute dijelove i osvijetliti tamne dijelove.

Meizu 17 kamera zoom

I 64 milijuna senzora može se koristiti bez telefoto leće, koristeći način od 64 milijuna, obrezivanje i zumiranje nakon fotografiranja, također može predstaviti efekt telefoto snimanja s gotovo optičkim zumom. Na primjer, donja slika prikazuje efekte zumiranja 1x, 2x i 8x koje je snimio Meizu 17, uz blagoslov visokih piksela, čak je i zum od 8x i dalje jasan.

READ  Nevjerojatno: Redmi Smart TV A32 za samo 100$

Meizu 17 kamera primjer fotografije

Sposobnost video podrhtavanja u cijeloj sceni iz serije Meizu 17 razlikuje se od dizajna “padova” glavne kamere protiv podrhtavanja konvencionalnih mobilnih telefona. Čak i ako snimaju ostale kamere, Meizu 17 to lako može podnijeti.