October 21, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Dolazi najjeftiniji Samsungov 5G telefon? Izloženost Galaxy A42

najjeftiniji Samsungov 5G telefon
Spread the love

5G telefon rano zbog nezrelosti tehnologije dizajna, čipova itd., Pa je veća cijena telefona obično 5G. Kako proizvodi 5G za mobilne telefone postaju sve zreliji, cijena 5G mobitela neprestano pada. Danas se 5G proizvodi za mobilne telefone mogu kupiti za više od 1.000 juana, a Samsungov najjeftiniji 5G mobitel možda će biti objavljen uskoro.

Prema vijestima, Samsung će predstaviti 5G proizvod nazvan Galaxy A42. Međutim, trenutno nema puno podataka, pogledajmo koje su konfiguracije dostupne. Podrazumijeva se da koristi 6,6-inčni zaslon za pad vode. Uzimajući u obzir da je razlučivost zaslona prethodne generacije Galaxy A41 FHD +, A42 bi u osnovi trebao biti isti.

U ostalom, proizvod koristi prepoznavanje otiska prsta ispod zaslona i stražnji dizajn s četiri kamere. Najnovije vijesti istaknule su da će Galaxy A42 imati niže cijene od Galaxy A51 i možda će postati Samsungov najjeftiniji 5G proizvod za mobitele. Istodobno, vrijedi napomenuti da je Galaxy A41 objavljen tek tri mjeseca. Samsungu je postalo fokus da zauzme veći udio 5G na tržištu i naporno radi na tome.

READ  Samsung 870QVO en Recension - Utforska hemligheterna