October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Samsung 870QVO en Recension – Utforska hemligheterna

Samsung 870QVO en Recension
Spread the love

Samsung 870QVO solid state-enhet, andra generationens produkt i Samsung QVO-serien. När vi pratar om Samsung QVO-serien vet många vänner inte mycket om det. Detta är en helt ny serie av Samsung-produkter. Det är en helt ny serie baserad på Samsungs innovativa QLC-teknik. Den största funktionen är stor kapacitet och hög prestanda. Första generationens QVO-produkt 860QVO som släpptes tidigare är känd inom branschen för sin maximala kapacitet på 4 TB.

Den helt nya Samsung 870QVO solid state-enheten fortsätter fortfarande traditionen med Samsung QVO-serien och uppnådde återigen ett fantastiskt genombrott i stor kapacitet. Den maximala designkapaciteten når 8 TB, till och med överstiger designkapaciteten för vanliga vanliga mekaniska hårddiskar. Detta kan vara en global kapacitet Den största konsumentkvaliteten solid state drive-produkten.

Samsung-870QVO-chip

När det gäller huvudkontroll antas en ny generation av Samsungs egenutvecklade MKX huvudkontrollchip. MKX-huvudkontrollen är utrustad med en ny generation av ECC-algoritmer och felkorrigeringsmekanismer som utvecklats av Samsung, vilket ytterligare kan förbättra solid state-enhetens övergripande stabilitet och tillförlitlighet.

När det gäller flashminnespartiklar används andra generationens QLC-partiklar som ursprungligen utvecklats av Samsung. Denna partikel är baserad på Samsungs förbättrade VX-NAND-teknik i 9X lager, vilket ger en dubbel ökning av prestanda och kapacitet.

Samsung-870QVO-benchmark-test-resultat

Den interna kärnuppgraderingen har gjort 870QVO solid state-hårddisk till en avsevärd förbättring av prestanda. När det gäller prestandatestning testar vi fortfarande från de tre dimensionerna kontinuerlig prestanda, 4K slumpmässig prestanda och omfattande prestanda för att utforska Samsung 870QVO: s specifika prestanda under 8TB-kapacitet.

Genom att kombinera CrystalDiskMark- och Txbench-testerna kan vi se att den maximala kontinuerliga läsprestandan hos Samsung 870QVO bibehålls på 560MB / S och den maximala kontinuerliga skrivprestandan kan bibehållas på 530MB / S, vilket har nått det teoretiska maximivärdet under SATA3.0-standard. Nästan lika bra som prestanda för de bästa 3Bit MLC-produkterna på marknaden.

READ  Samsungs billigstes 5G-Handy kommt? Galaxy A42 Belichtung

I CrystalDiskMark-testet har Samsung 870QVO en maximal kontinuerlig läsprestanda på 559MB / S och en maximal kontinuerlig skrivprestanda på 526MB / S, vilket motsvarar Samsungs officiella nominella teoretiska läsning på 560MB / S och skrivning på 530MB / S.

870QVO-benchmark-test-resultat

I 4K slumpmässigt prestandatest nådde den maximala slumpmässiga läsningen av Samsung 870QVO 94KIOPS, och den maximala slumpmässiga skrivningen nådde 82KIOPS. Detta resultat kan möta användarnas dagliga behov för att lagra små och fragmenterade filer.

I PC Mark8-testet kan vi se Samsung 870QVO: s specifika prestanda i efterbehandling, spelladdning, kontorscener och andra underavdelningar och slutresultatet 4942. En sådan poäng är absolut förstklassig för SATA SSD-enheter . Det visar att Samsung 870QVO också har utmärkta prestanda i omfattande prestandatester och kan tillgodose lagringsbehovet för applikationer med flera scenarier inklusive spel, post och kontor.

Med födelsen av Samsung 870QVO har Samsungs egenutvecklade SSD-hanteringsprogramvara, Samsung Magician, också optimerat sitt gränssnitt och funktioner. Användare kan övervaka och hantera SSD-enheter på ett mer detaljerat och vetenskapligt sätt genom Magician. När det gäller gränssnittsinteraktion antar Samsung Magician ett mer dynamiskt och trendigt interaktionsläge med tydliga lager och linjer mellan de viktigaste funktionella blocken, med ett ljusblått till svart affärssystem, och den övergripande stilen är kortfattad och modern.