October 21, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Samsung 870QVO Recenzija – Istražite Tajne!

Samsung 870QVO Recenzija
Spread the love

Samsung 870QVO SSD pogon, druga generacija proizvoda Samsung QVO serije. Kada govore o Samsung QVO seriji, mnogi prijatelji o tome ne znaju puno. Ovo je potpuno nova serija Samsung proizvoda. Riječ je o potpuno novoj seriji koja se temelji na Samsungovoj inovativnoj QLC tehnologiji. Najveća značajka je veliki kapacitet i visoke performanse. Prije objavljena prva generacija QVO proizvoda 860QVO u industriji je poznata po maksimalnom kapacitetu od 4TB.

Potpuno novi SSD pogon Samsung 870QVO i dalje nastavlja tradiciju Samsung QVO serije i još jednom je postigao nevjerojatan proboj u velikom kapacitetu. Maksimalni projektni kapacitet doseže 8TB, čak premašujući projektni kapacitet uobičajenih uobičajenih mehaničkih tvrdih diskova. Ovo je možda globalni kapacitet Najveći SSD proizvod potrošačke klase.

Samsung 870QVO čip

Što se tiče glavne kontrole, usvojena je nova generacija Samsungovog samorazvijenog MKX glavnog kontrolnog čipa. Glavna kontrola MKX opremljena je novom generacijom ECC algoritma i mehanizmom za ispravljanje pogrešaka koji je razvio Samsung, a koji može dodatno poboljšati ukupnu stabilnost i pouzdanost SSD pogona.

Što se tiče čestica flash memorije, koriste se QLC čestice druge generacije koje je izvorno razvio Samsung. Ova čestica temelji se na Samsungovoj poboljšanoj 9X-slojnoj V-NAND tehnologiji, postižući dvostruko povećanje performansi i kapaciteta.

Interna nadogradnja jezgre učinila je solid-state tvrdi disk 870QVO značajnim poboljšanjem performansi. Što se tiče ispitivanja performansi, još uvijek testiramo iz tri dimenzije kontinuiranih performansi, slučajnih performansi 4K i sveobuhvatnih performansi kako bismo istražili specifične performanse Samsung 870QVO kapaciteta 8TB.

Kombinirajući testove CrystalDiskMark i Txbench, možemo vidjeti da se maksimalne kontinuirane performanse čitanja Samsung 870QVO održavaju na 560MB / S, a maksimalne kontinuirane performanse pisanja mogu se održati na 530MB / S, što je doseglo teorijsku maksimalnu vrijednost pod Standard SATA3.0. Gotovo jednako dobre kao i performanse vrhunskih 3Bit MLC proizvoda na tržištu.

READ  Samsung S21 Ultra Batterie Geheimnisse entdeckt

U testu CrystalDiskMark, Samsung 870QVO ima maksimalne performanse neprekidnog čitanja od 559MB / S i maksimalne performanse kontinuiranog upisa od 526MB / S, što je ekvivalentno službenom nominalnom teorijskom čitanju Samsunga od 560MB / S i upisu od 530MB / S.

Samsung 870QVO benchmark rezultati

U testu slučajnih performansi 4K, maksimalno slučajno očitanje Samsung 870QVO doseglo je 94KIOPS, a maksimalno slučajno upisivanje 82KIOPS. Ovaj rezultat može zadovoljiti dnevne potrebe korisnika za pohranom malih i fragmentiranih datoteka.

testiranje

U PC Mark8 testu možemo vidjeti specifične performanse Samsunga 870QVO u naknadnoj obradi, učitavanju igara, uredskim scenama i ostalim pododjeljcima te konačnu ocjenu 4942. Takav je rezultat apsolutno prvoklasan za SATA SSD pogone . To pokazuje da Samsung 870QVO također ima izvrsne performanse u sveobuhvatnim testovima performansi i može zadovoljiti potrebe za pohranom višestrukih scenarija, uključujući igre, poštu i ured.

Rođenjem Samsunga 870QVO, Samsungov samorazvijeni SSD softver za upravljanje, Samsung Magician, također je optimizirao svoje sučelje i funkcije. Korisnici mogu pratiti i upravljati SSD-ima na detaljniji i znanstveni način putem Magician-a. Što se tiče interakcije sučelja, Samsung Magician usvaja dinamičniji i trendovitiji način interakcije, s očitim slojevima i linijama između glavnih funkcionalnih blokova, sa svijetloplavim do crnim poslovnim sustavom boja, a cjelokupni je stil koncizan i moderan.