October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Samsung lansira ultra kratki 4K laserski projektor Lsp9t Premiere koji može projicirati 130-inčni veliki zaslon

4K laserski projektor Premiere
Spread the love

Nedavno se izvještava da je Samsung lansirao ultrakraki 4K laserski projektor Premiere. Postoje zapravo dva modela projektora, LSP9T i LSP7T. Osim toga cijena bi trebala biti pristupačna.

Samsung obećava da će LSP9T i LSP7T pružiti ultrakrake 4K laserske projektore za pravo iskustvo kućnog kina. Prvi može projicirati 130-inčnu sliku na zid ili zaslon s udaljenosti od nekoliko centimetara, dok drugi može projicirati 120 inča.

Laser LSP9T prvi je svjetski HDR10 + certificirani proizvod visoko tehnološkog dinamičkog raspona. Kaže se da je vršna svjetlina čak 2800 ANSI lumena, što će omogućiti gledanje pod dnevnim svjetlom.

Laser LSP9T podržava način rada filmaša UHD Alliance, a poboljšana je i točnost slike. Korisnici mogu strujati sadržaj iz popularnih aplikacija putem pripadajuće platforme Smart TV, a također mogu dobiti zrcalni sadržaj s mobilnih uređaja.

Samsung je također opremljen zvučnim sustavom s moćnim wooferima i tehnologijom surround zvuka Acoustic Beam kako bi postigao “najbolje kino iskustvo s projektorima na tržištu danas”.
Podrazumijeva se da će se premijerni projektor prodavati kasnije ove godine. Podaci o cijeni još nisu objavljeni. Zainteresirani prijatelji mogu pratiti naše daljnje izvješće.

READ  Dugo čuvana tajna:pogledajte performanse Ryzen 7 5800X