October 29, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Nevjerojatno: Redmi Smart TV A32 za samo 100$

Redmi Smart TV A32
Spread the love

Posljednjih godina, kako je iterativno ažuriranje pametnih telefona postajalo sve brže i brže, novi mobiteli pojavljivat će se svakih pola mjeseca, tako da su mobiteli postali neizostavni dio svakodnevnog života ljudi. Može se nositi sa svime.

U današnje vrijeme televizor je više poput ukrasa i nije važno gledate li ga ili ne! Pod takvim općenitim trendom nije teško ustanoviti da cijena TV-a pada.

U 10 sati, 30. rujna, Redmi Smart TV A32 službeno je prvi put prodan po cijeni od 100 dolara. Ovo je do sada najjeftiniji pametni televizor Redmi i izuzetno je konkurentan po istoj cijeni.

Redmi Smart TV

Podrazumijeva se da je veličina zaslona ovog Redmi Smart TV A32 32 inča, a opremljen je novom generacijom mehanizma za kvalitetu slike, tako da slika ima glađi i oštriji rub, prikazujući više detalja o slici.

Što je još važnije, Redmi Smart TV A32 može postići pametniju kontrolu glasom. Njegov ugrađeni Xiao Ai 3.0 može upravljati pametnim kućnim uređajima, poput klima uređaja u spavaćoj sobi, pročistačima zraka i robotima za pometanje, i postati kontrolni centar pametnih domova.

READ  Xiaomi bringt am 8. September ein neues Telefon in Übersee auf den Markt: POCO M2 kostet etwa 1.000 Yuan