October 21, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

OMG Redmi Smart TV A32 voor slechts $ 100

Redmi Smart TV A32 voor slechts $ 100
Spread the love

Omdat de iteratieve update van smartphones de afgelopen jaren steeds sneller is geworden, zullen er elke halve maand nieuwe mobiele telefoons verschijnen, waardoor mobiele telefoons een onmisbaar onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven van mensen. Kan alles aan.

Tegenwoordig is de tv meer een sieraad, en het maakt niet uit of je ernaar kijkt of niet! Onder zo’n algemene trend is het niet moeilijk om te ontdekken dat de prijs van tv aan het dalen is.

Op 30 september om 10.00 uur werd Redmi Smart TV A32 officieel voor het eerst verkocht voor een prijs van $ 100. Dit is tot nu toe de laagst geprijsde smart-tv van Redmi en hij is buitengewoon concurrerend voor dezelfde prijs.

TV A32 voor slechts

Het is duidelijk dat de schermgrootte van deze Redmi Smart TV A32 32 inch is en is uitgerust met een nieuwe generatie beeldkwaliteitsengine, zodat het beeld een vloeiendere en scherpere rand heeft en meer beelddetails laat zien.

Wat nog belangrijker is, is dat de Redmi Smart TV A32 slimmere spraakbesturing kan bereiken. De ingebouwde Xiao Ai 3.0 kan slimme apparaten voor thuisgebruik bedienen, zoals airconditioners voor slaapkamers, luchtreinigers en veegrobots, en het controlecentrum van slimme huizen worden.

READ  Moet je zien: ZOTAC RTX 3080 X-GAMING OC en Aantrekkelijk Japans meisje