October 28, 2020

CroatiaRh

CroatiaRh – China Products News – Reviews – How to – All information about China shopping.

Prvi put izložen Xiaomijev novi uređaj: 5160mAh plus 33W brzo punjenje

Prvi put izložen Xiaomijev novi uređaj
Spread the love

Ove godine marka POCO objavila je razne mobilne telefone, uključujući POCO F2 Pro, POCO X2, POCO M2 Pro itd., A sada će novi članovi POCO uskoro debitirati.
Prema izvješćima stranih medija, 25. kolovoza, novi model Xiaomi POCO “M2007J20CG” dobio je FCC certifikat, a to je nadolazeći POCO X3.
Prema FCC-u, kapacitet baterije Xiaomi POCO X3 doseže 5160mAh i podržava punjenje bljeskalice od 33 W. Suprotno tome, Xiaomijeva POCO X2 baterija ima kapacitet od 4500mAh i podržava punjenje bljeskalice od 27 W.

Uz to, POCO X3 podržava dual SIM kartice, Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.1, glavna kamera ima 64 milijuna piksela, a oblik Oreo kamere na stražnjoj strani ne razlikuje se puno od POCO X2.
Prije toga, Xiaomi POCO je nagovijestio da će ovaj mjesec objaviti novi telefon. Koristi AMOLED zaslon od 120Hz i opremljen je Qualcomm Snapdragon 765G čipom. Telefon je možda ovaj POCO X3 s FCC certifikatom.

Što se tiče specifikacija, Xiaomijev POCO X3 pozicioniran je u srednjem rasponu. Ovo će biti drugi telefon u POCO-ovoj X seriji i vrijedno mu je iščekivanja.

READ  It is rumored that Xiaomi Mi 11 still uses the perforated screen and the camera under the screen continues to miss